Uw zaak, onze kunst !

ABFK is erkend als boekhouder-fiscalist BIBF.

Ons team bestaat uit 8 dossierbeheerders, die met de nodige kennis van zaken, uw volledige boekhouding voeren.  Bij de start van uw dossier, krijgt U een vaste dossierbeheerder toegewezen, waardoor u zeker bent van een optimale en efficiënte opvolging van uw dossier.

Jaarlijks volgen wij een aantal uren bijscholing over fiscale, vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige topics.  Zo blijven wij steeds up-to-date van de laatste boekhoudkundige en fiscale nieuwigheden.

Sinds oktober 2011 hebben wij ABFK ON STAGE opgericht, omdat wij voelden dat er toch héél wat mensen met vragen zaten omtrent het kunstenaarsstatuut en er geen duidelijk antwoord vonden.

Ben je een acteur, regisseur, producer, tekenaar, zanger, … dan val je onder het kunstenaarsstatuut.  Wist je dat het kunstenaarsstatuut geen apart statuut in de sociale zekerheid is? Als kunstenaar kies je voor het werknemers- of zelfstandigenstatuut. Die keuze heeft gevolgen voor je sociale bijdragen en sociale bescherming (o.a. werkloosheid), je belastingen en of je al dan niet BTW moet aanrekenen.

Wat zijn auteursrechten? Hoe kan ik me aansluiten bij een beheersvennootschap? Heb ik recht op subsidies?  ….

Onze gouden regel is, ervoor te zorgen dat al U vragen beantwoord worden en dat er een voor U op maat fiscale optimalisatie wordt bekomen.

Herkent U uzelf hierin? Neem dan met ons contact op via info@abfk.be, wij geven U graag meer uitleg in een persoonlijk onderhoud.

Meer informatie over onze diensten

 

Comments are closed.