Uw zaak, onze zorg !

ABFK is erkend als boekhouder-fiscalist BIBF.

Ons team bestaat uit 8 dossierbeheerders, die met de nodige kennis van zaken, uw volledige boekhouding voeren.  Bij de start van uw dossier, krijgt U een vaste dossierbeheerder toegewezen, waardoor u zeker bent van een optimale en efficiënte opvolging van uw dossier.

Jaarlijks volgen wij een aantal uren bijscholing over fiscale, vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige topics.  Zo blijven wij steeds up-to-date van de laatste boekhoudkundige en fiscale nieuwigheden.

Uit onze ervaringen met zelfstandigen in de medische sector is gebleken dat zij toch een aparte behandeling nodig hebben. Hierdoor hebben we besloten om ABFK MEDICAL op te richten en ons zo nog verder te specialiseren in de medische sector.

We richten ons tot iedereen die tot de medische en paramedische sector behoort, dit zijn o.a. huisartsen, specialisten, logopedisten, tandartsen, psychologen, dierenartsen, kinesisten, verpleegkundigen,…

We willen met onze kennis deze klanten bij staan met een persoonlijke aanpak en een op maat uitgewerkte fiscale optimalisatie.

Behoort u tot de medische sector en wil u graag meer info, neem dan contact met ons op via info@abfk.be . Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

 

Comments are closed.