Uw zaak, onze sport !

ABFK is erkend als boekhouder-fiscalist BIBF.

Ons team bestaat uit 8 dossierbeheerders, die met de nodige kennis van zaken, uw volledige boekhouding voeren.  Bij de start van uw dossier, krijgt U een vaste dossierbeheerder toegewezen, waardoor u zeker bent van een optimale en efficiënte opvolging van uw dossier.

Jaarlijks volgen wij een aantal uren bijscholing over fiscale, vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige topics.  Zo blijven wij steeds up-to-date van de laatste boekhoudkundige en fiscale nieuwigheden.

Uit eigen ervaring blijkt sportfiscaliteit een vak apart te zijn, waar tot op heden weinig boekhoudkantoren in gespecialiseerd zijn. Wij bij ABFK zagen hierin een uitdaging.

Om onze klanten op onze gekende, persoonlijke manier de beste oplossing op maat aan te bieden, hebben we dan besloten om in augustus 2010 de tak sportfiscaliteit op te richten.

Dit om ook de sportwereld te laten genieten van onze kennis en zo hun boekhoudkundige en fiscale behoeften te optimaliseren.

Bent U actief in de sportwereld als sporter, coach, trainer, sportclub, sportverzorger, … dan biedt ABFK sportfiscaliteit U de gesneden oplossing op maat aan!

Sinds mei 2014 heten we ABFK SPORT.

Wees welkom !

Meer informatie over onze diensten

 

Comments are closed.